Message candles


€6,95
Surprise kaars met verb...
Surprise kaars met verborgen bericht All You Need Is Me. Stap 1. bij het aansteken van de kaars is het bericht nog ontzichtbaar. Stap 2. Na enige tijd wordt de was warm en doorzichtig. De boodschap begint al ..
€6,95
Surprise kaars met verb...
Surprise kaars met verborgen bericht Hurrah I Am Pregnant. Stap 1. bij het aansteken van de kaars is het bericht nog ontzichtbaar. Stap 2. Na enige tijd wordt de was warm en doorzichtig. De boodschap begint a..
€6,95
Surprise kaars met ve...
Surprise kaars met verborgen bericht I Want to win your heartStap 1. bij het aansteken van de kaars is het bericht nog ontzichtbaar. Stap 2. Na enige tijd wordt de was warm en doorzichtig. De boodschap begi..
€6,95
Surprise kaars met verb...
Surprise kaars met verborgen bericht You Are The Best Grand Mother In The World Stap 1. bij het aansteken van de kaars is het bericht nog ontzichtbaar. Stap 2. Na enige tijd wordt de was warm en doorzichtig. ..
€6,95
Surprise kaars met verb...
Surprise kaars met verborgen bericht Mummy I Love You. Stap 1. bij het aansteken van de kaars is het bericht nog ontzichtbaar. Stap 2. Na enige tijd wordt de was warm en doorzichtig. De boodschap begint al ee..
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5