Accessoires

Wij hebben exclusieve kaarsen voor jou in ons aanbod opgenomen. Want ook kaarsen kopen gaat heel gemakkelijk online. Kaarsen online kopen is juist heel handig. Je hebt meteen een complete set samen met je nieuwe windlicht, schaal, waxinelichthouder of lantaarn. Makkelijk, en een ideaal cadeau voor jezelf of iemand anders. We hebben exclusieve kaarsen in vele soorten, maten en kleuren en kwaliteit staat voorop. Wij verpakken ze met zorg en aandacht zodat jij die mooie kaarsen ook heelhuids thuisbezorgd krijgt.Verfijnd zoeken

€5,95
€5,95
Oranje vaas kandelaar i...
Oranje vaas kandelaar is van het woonmerk PTMD.De vaas kandelaar heeft een lieve uitstraling en is erg leuk op een dienblad of iets dergelijks te zetten. De vaas is gemaakt van glas en heeft een oranje kl..
€9,95
€9,95
Met de accessoires uit ...
Met de accessoires uit de collectie van Lifestyle krijgt je interieur een verfijnde charme en dat is precies waar je naar op zoek bent. Een glazen vaas is altijd een goede accessoire voor het interieur. Een ..
€6,95
€6,95
Met de accessoires uit ...
Met de accessoires uit de collectie van Lifestyle krijgt je interieur een verfijnde charme en dat is precies waar je naar op zoek bent. Een glazen windlicht  is altijd een goede accessoire voor het inte..
€2,95
€2,95
Met de accessoires uit ...
Met de accessoires uit de collectie van PTMD krijgt je interieur een verfijnde charme en dat is precies waar je naar op zoek bent. Dit leuke flesje/kandelaar is van de PTMD Collection. Het flesje is gemaak..
€3,95
€3,95
Met de accessoires uit ...
Met de accessoires uit de collectie van PTMD krijgt je interieur een verfijnde charme en dat is precies waar je naar op zoek bent. Dit leuke vaasje/kandelaar is van de PTMD Collection. Het vaasje/kandela..
€5,95
€5,95
Met de accessoires uit ...
Met de accessoires uit de collectie van PTMD krijgt je interieur een verfijnde charme en dat is precies waar je naar op zoek bent.Deze waxinelichthouder roze S is onderdeel van de PTMD Collection. De theelich..
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 11