BESTELLEN & BETALEN

Heb je alles kunnen vinden? Dan is het tijd om af te rekenen! Klik op de shopper rechtsboven in je scherm om je bestelling te betalen en af te ronden. We werken samen met verschillende leveranciers, waardoor het kan voorkomen dat je een bestelling soms in delen ontvangt. Wij versturen de artikelen die op voorraad zijn direct, de overige aankopen ontvang je zodra wij ze van onze leverancier hebben mogen ontvangen. Je betaalt maar één keer transactiekosten bij een bestelling onder de 30 euro.

Geen account? Geen probleem! Natuurlijk mag je gewoon een bestelling plaatsen in onze webshop. Als je wél kiest voor een account, kun je een pakketje makkelijk volgen, je orders terugvinden en onthouden we je gegevens zodat je die voortaan niet meer hoeft in te vullen.

Betaal je online bestelling bij Exclusieve kaarsen veilig via onder andere:

  • Ideal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Bank overschrijving

Alle prijzen in de webshop zijn inclusief BTW. Zodra we je betaling hebben ontvangen, verwerken we de bestelling en ontvang je automatisch een orderbevestiging.

Om je bestelling zo snel mogelijk te leveren, hebben we het bestelproces gedeeltelijk geautomatiseerd. Daarom is het helaas niet mogelijk om na de plaatsing van je order deze te annuleren of wijzigen. Wenst u toch een aanpassing in u bestelling te maken. Stuur ons dan een mailtje naar: bestellingen@meermetsfeer.nl onder vermelding van uw order nummer.

Verzendkosten Nederland

In Nederland is de verzending vanaf € 30,- gratis!
Tot en met € 30,- bedragen de verzendkosten in Nederland € 3,95

Zodra je bestelling verzonden wordt, ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail. Hierin staat een track & tracénummer waarmee je jouw bestelling kunt volgen.

Verzendkosten buitenland

België € 6,95
Duitsland € 6,95
Engeland € 9,95
Frankrijk € 9,95

Zakelijke aanvragen kunnen ingediend worden als het om volume orders gaat of orders voor bijvoorbeeld horeca, bruiloften of uitvaarten.

VRAGEN?! WIJ HELPEN U GRAAG!

06-52601418

info@meermetsfeer.nl

Nijkerkerstraat 10, 3882 PG Putten