Bolsius

Al sinds 1870 inspireert Bolsius magische momenten met de mooiste producten. Met passie voor kaars en geur, en oog voor kwaliteit garanderen zij een perfecte vlam en een fantastische geurbeleving.

Bolsius ontwikkelt producten met liefde voor mens, dier en planeet. Daarom worden de kaarsen geproduceerd in Europa en worden waar mogelijk de dierlijke vetten geminimaliseerd. Ondernemen en vernieuwen zit in het DNA. Wat hierbij voorop staat is de passie voor het maken van kwaliteitsproducten en dit is te herkennen in elke kaars die Bolsius maakt. Een kwaliteitskaars komt namelijk tot stand na de keuze van een juist gevlochten pit (de lont), de selectie van de beste kwaliteit grondstoffen, kleuren, geurstoffen en de zorgvuldig samengestelde combinatie hiervan.

Wanneer je kennis maakt met de Bolsius kaarsen ontdek je het unieke karakter van het familiebedrijf! Naast de grote diversiteit in soorten, biedt Bolsius ook een grote verscheidenheid in afmetingen, vormen en een zeer breed kleurenpalet en geurenassortiment. Zo is de Bolsius rustiek kaars bijvoorbeeld verkrijgbaar in 8 verschillende varianten en meer dan 30 kleuren.

In een sfeervol interieur mogen kaarsen niet ontbreken. Kaarslicht zorgt voor een warme en gezellige sfeer in huis. Een enkele kaars in een mooie kandelaar als stijlvol accent of een grote kandelaar met meerdere kaarsen zijn prachtige eyecatchers.

In ons assortiment vind je verschillende soorten kaarsen voor binnen en buiten. Daar horen uiteraard ook geurkaarsen bij, die je woning nog sfeervoller maken. Kortom een grote verscheidenheid kaarsen in vele afmetingen, vormen, kleuren en geuren. Voor elke gelegenheid en voor elk seizoen! Voor alle tijden en speciale momenten in het jaar probeert Bolsius je telkens weer te inspireren met nieuwe kleuren, vormen en geuren om je huis weer een sfeer-update te geven. Wij vertalen de actuele trends in de mode en woning inrichting, door naar onze producten. Het sterke basis assortiment en steeds wisselende seizoenartikelen zijn goed op elkaar afgestemd. Wil je je laten inspireren door de Bolsius we producten? Bekijk dan snel het gehele assortiment.

Met mooie kaarsen, kent gezelligheid geen tijd. Maar op donkere dagen maak je het nog gezelliger met kaarsjes aan. Zet ze in mooie setjes overal in de woonkamer of buiten neer. Klaar om een gezellig avondje te kletsen bij gezellig kaarslicht. Kaarsen zijn echte sfeermakers voor in huis. Kaarsen zijn namelijk perfect voor het maken van een romantische sfeer en tijdens een gezellige borrelavond met vrienden maken ze de avond helemaal compleet. Ook als je huis komt na een drukke dag en je even heerlijk tot rust wilt komen, geven kaarsen een extra ontspannen gevoel.

Wil je een beetje extra sfeer in huis of in de tuin creëren? Dit kan super makkelijk door een aantal mooie kaarsen neer te zetten. Geef je interieur een touch of colour door felgekleurde sierkaarsen neer te zetten. Of creëer juist meer rust in huis met kaarsen in neutrale natuurtinten.

Bolsius geurkaarsen

Niets is persoonlijker dan geur! Reuk is ons meest dominante en unieke zintuig. Dit komt omdat onze reukzin in directe verbinding staat met de delen van ons brein waar onze emoties en onze herinneringen worden gevormd. Daarom zijn emoties die je voelt op het moment dat je iets voor de eerste keer ruikt voor altijd onlosmakelijk met die geur verbonden, zo laten wetenschappelijke onderzoeken zien. Met onze geurlijnen willen wij je de mogelijkheid geven om terug te gaan naar momenten die je koestert.

Geur en kaarsen geven een ruimte sfeer en gaan daardoor goed samen in de Bolsius Aromatic-lijn. U heeft de keuze uit rustieke geurkaarsen, theelichten, geurstokjes en glaskaarsen. Haal de natuur in huis met lilac blossom en magnolia. Fruitliefhebbers kunnen onder andere kiezen voor juicy orange, exotic mango en baked apple. De Bolsius Aromatic-lijn heeft voor iedereen de juiste geur.

Benieuwd hoe jij ook sfeer met kaarsen kan creëren in jouw interieur? Neem dan eens een kijkje op ons Pinterest of Instagram pagina.