06-52601418

info@meermetsfeer.nl

Nijkerkerstraat 10, 3882 PG Putten

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je alles kunnen vinden? Dan is het tijd om af te rekenen! Klik op de shopper rechtsboven in je scherm om je bestelling te betalen en af te ronden. We werken samen met verschillende leveranciers, daarom ontvang je een bestelling soms in delen. We versturen de artikelen die op voorraad zijn direct, je overige aankopen ontvang je zodra ze bij ons binnen zijn!

Betaal je online bestelling bij Exclusieve kaarsen veilig via onder andere:

  • Ideal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Bank overschrijving

Alle prijzen in de webshop zijn inclusief BTW.  Zodra we je betaling hebben ontvangen, verwerken we de bestelling en ontvang je automatisch een orderbevestiging.

Verzendkosten Nederland

In Nederland is de verzending vanaf € 30,- gratis!
Tot en met € 30,- bedragen de verzendkosten in Nederland € 3,95

Zodra je bestelling verzonden wordt, ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail. Hierin staat een track & tracénummer waarmee je jouw bestelling kunt volgen.

Verzendkosten buitenland

België € 6,95
Duitsland € 6,95
Engeland € 9,95
Frankrijk € 9,95

Ruilen & Retouren

Bij Exclusievekaarsen.nl mag je je aankoop uiteraard altijd ruilen! Neem daarvoor binnen 14 dagen na aankoop contact met ons op om je retournering aan te melden, hierna heeft u vervolgens nog 14 dagen de tijd om het artikel terug te zenden. Zodra wij het product onbeschadigd hebben terug ontvangen dan zorgen wij ervoor dat het bedrag uiterlijk binnen 14 dagen wordt terug gestort.

Bij een retour die valt onder retourenring zijn de retour kosten voor eigen rekening.

Retour adres

Meer met Sfeer
Nijkerkerstraat 10-G
3882 PG Putten

Zakelijke aanvragen kunnen ingediend worden als het om volume orders gaat of orders voor bijvoorbeeld horeca, bruiloften of uitvaarten.

VRAGEN?! WIJ HELPEN U GRAAG!

EXCLUSIEVEKAARSEN.NL

Exclusieve kaarsen is een onderdeel van Meer met Sfeer. De online woonwinkel voor sfeerverlichting, lampenkappen & woonaccessoires!

Zakelijke gegevens

KVK nummer:
51882825

BTW nummer
NL002074350B28

IBAN nummer
NL55 KNAB 0257 7716 62