Resultaat 1–10 van de 894 resultaten wordt getoond

Show All

Stompkaarsen

Gezellige kaarsen, branden ze bij jou ook altijd? Winter of zomer, kaarsen branden mag, gewoon iedere dag.

Stompkaarsen zijn namelijk echte sfeermakers voor in huis. Kaarsen zijn perfect voor het maken van een romantische sfeer en tijdens een gezellige borrelavond maken ze de avond helemaal compleet. Ook als je thuis komt na een drukke dag en je even heerlijk tot rust wilt komen, geven sompkaarsen een extra ontspannen gevoel. Bij Kaarsen met sfeer hebben we dan ook kaarsen en kaarsen houders die passen bij elk interieur en elke gelegenheid!

In onze webshop zijn veel verschillende kaarsen te vinden, van stompkaarsen, bolkaarsen en dinerkaarsen tot geurkaarsen en rustieke kaarsen.

Alle kaarsen zijn daarnaast ook nog eens verkrijgbaar in vele kleuren, maten en modellen. Kies kaarsen in verschillende kleuren om je interieur op te fleuren of kies juist kaarsen in natuurtinten om rust te creëren. Helemaal leuk is het om te variëren met de kleuren en modellen van verschillende kaarsen!

Met mooie kaarsen, kent gezelligheid geen tijd. Maar op donkere dagen maak je het nog gezelliger met kaarsjes aan. Zet ze in mooie setjes  in de woonkamer. Klaar voor een gezellig avondje met kaarslicht!

In een handomdraai meer sfeer in huis door ons ruime aanbod kaarsen! Benieuwd hoe jij ook meer sfeer kan creëren in jouw interieur? Neem dan eens een kijkje op ons Pinterest of Instagram pagina.