06-52601418

info@meermetsfeer.nl

Nijkerkerstraat 10, 3882 PG Putten

B2B mogelijkheden

Zakelijke aanvragen kunnen ingediend worden als het om volume orders gaat of orders voor bijvoorbeeld horeca, bruiloften of uitvaarten.

U wil als restaurant of café sfeer, gezelligheid en stijl uitstralen? Dan kiest u vanzelfsprekend niet voor koud kunstlicht, maar voor de warme en gezellige gloed van echte kwaliteitskaarsen om uw café of restaurant dat tikkeltje extra mee te geven.

Kaarsen zijn écht nooit too much. Hoe meer, hoe beter! En ze kunnen overal: bij de ramen, toiletten, het gastenboek, bij de bruidstaart en ga zo maar door. Je kaarshouders hoeven niet met elkaar te matchen. Verschillende houders creëren juist een extra origineel effect!

Uitvaarten worden steeds persoonlijker en ook aan de aankleding word steeds meer gedacht. En wat brengt er nou meer sfeer dan kaarsen. Kaarsen staan namelijk voor licht en warmte en kunnen op tal van manieren voor dat persoonlijke tintje zorgen.

VRAGEN?! WIJ HELPEN U GRAAG!

EXCLUSIEVEKAARSEN.NL

Exclusieve kaarsen is een onderdeel van Meer met Sfeer. De online woonwinkel voor sfeerverlichting, lampenkappen & woonaccessoires!

Zakelijke gegevens

KVK nummer:
51882825

BTW nummer
NL185493932B01

IBAN nummer
NL55 KNAB 0257 7716 62